fbpx

Klaptrae laver hattrick!

Foto: Jonas Villadsen (pressebillede)

Den spirende danske artist Klaptrae udkom for nyligt med singlen “You Say I’m Changing”. I dag kommer der flere gode nyheder fra den upcoming musiker.

I dag annoncerer Klaptrae sin musikvideo til sangen “You Say I’m Changing”. Derudover får vi også en endelig dato på hvornår artistens EP, Changes, lander på gaden – det bliver den 25. juni! Og for at fuldende sit hattrick af dejlige nyheder, afslører Klaptrae også en headliner-koncert i Ideal Bar i VEGA.

Der er tydeligvis masser af datoer at skrive sig bag øret, så man kan glæde sig til at høre endnu mere fra Klaptrae. Og i ventetiden hertil, kan man belejligt sætte sig til rette og se den opslugende visualiser, som nu er kommet til den nyeste single. Du kan se den lige her.

Sofie Vitalis
sofievitalis@bandsoftomorrow.com