fbpx

Kom på festival og fejr Fribytterdrømme

Foto: Seth Nicolas : Magnus Packness (pressebillede)

Det er i år 10 år siden, at Fribytterdrømme blev dannet. Det fejrer det efterhånden folkekære band med intet mindre end en festival i Pumpehuset til august. Og der er lagt op til, at det bliver en forrygende musikalsk aften.

Det ser ud til at blive en fantastisk sensommerdag, når Fribytterdrømme inviterer til fødselsdagsfest i Pumpehuset den 28. august. Det kommer i hvert fald en masse dygtige kunstnere som nok skal gøre sit for, at dagen bliver uforglemmelig for både publikum og de tre medlemmer af Fribytterdrømme.

Tidligere i år udgav bandet det overaskende album Ikke Bange For At Dø, Men Rædselsslagen For At Miste Livet, der viste en anderledes side at bandet, end lytterne var vant til. Du kan læse vores anmeldelse af albummet her. Og selvom Fribytterdrømmes koncerter på festivalen (de skal spille tre sæt) vil koncentrer sig om det nye materiale, glæder de sig også til at spille bagkataloget igennem og fejre deres 10 års jubilæum. Bandet fortæller:

Vi glæder os til at se jer til en dag i livemusikkens navn! Vi glæder os til at lytte til de dygtige artister med jer foran scenen. Og ikke mindst spille vores bagkatalog og nye album for jer, som et startskud til 10 år med drømme.

Udover Fribytterdrømme kan du på festivalen også opleve Baby In Vain, Guldimund, Neu Sierra og Roxy Jules.

Albert Lund Kuhlmann
albertkuhlmann@bandsoftomorrow.com