fbpx

Koncertanbefalinger // Uge 23

Foto: Afskum og iomfro // Konkylie Studio og Mads Emil Smed Kjær (pressebilleder)

Så er vi klar med vores ugentlige koncertanbefalinger, som i denne omgang byder på alt fra en weekend med vækstlagsmusik til en aften med dansevenlig pop. Vi har udvalgt fem interessante oplevelser, som du kan læse mere om herunder.

PRISMA

Hvor: RUST – København
Hvornår: Torsdag den 10. juni kl. 17.30

Den danske duo PRISMA består af de to søskende Frida og Sirid Møl Kristensen, og har tidligere gjort sig bemærket blandt andet ved den flotte koncept-EP her, som skildrer en kvindes livscyklus fra fødsel til død – og forfra igen. Senest har de udgivet deres anden EP, Inside Out, som er blevet særdeles godt modtaget. PRISMAs Lydbillede er stort, ambitiøst og majestætisk og vi glæder os til at høre den fremadstormende duo udfolde de nye sange live.

Bands of Tomorrows Uimodståelige: iomfro + Afskum

Hvor: Dexter – Odense
Hvornår: Lørdag den 12. juni kl. 20.00

Siden iomfro udgav sin debutsingle på kvindernes internationale kampdag tidligere i år, har hun haft fuld fart på. Senest udgav hun singlen “danse”, hvor hun for alvor viser, hvor stort potentiale, ikke bare hendes cathcy produktioner, men også hendes vokal, har. Vi er derfor meget spændte på at opleve den dygtige sangerinde live for første gang. Afskum beskriver sig selv og sin musik som noget, der lader det grumme stå forrest. Det er uden filter, og det er med alle facader skrabet væk, når Afskum går på scenen, og det bliver spændende at opleve, hvad artisten selv beskriver som, ‘Danmarks mest deprimerende morgenfest’.

Fusia Festival

Hvor: Fusias egen lejlighed – Virum
Hvornår: Lørdag den 12. og søndag den 13. juni

Igen i år inviterer den danske indie-pop gruppe indenfor i deres lejlighed til Fusia Festival, hvor de hylder det danske vækstlag og giver upcoming-bands en mulighed for at få lov til optræde. Fusia Festival opstod sidste år, da alle landets andre festivaler blev aflyst. I år er de fleste festivaler som bekendt igen blevet aflyst, og derfor syntes gruppen, at det var oplagt at gentage arrangementet. I år kan i løbet af weekenden opleve Fusia, IVER, Neptun, Pastel Youth, BARK, Humlen Ved Os, OKAPI, Tandem og Copenhagen Barbershop Chorus optræde i de intime rammer i Fusias egen lejlighed. Vi er selvsagt vilde med det her festivalkoncept, og det er helt klart værd at tjekke ud.

Dør nr. 13

Hvor: LiteraturHaus – København
Hvornår: Fredag den 11. juni kl. 20.00

Dør nr. 13s lyd er svær at definere. Den befinder sig nok et sted mellem pop, rock og punk, og så er herlighederne tilsat en finurlig tilgang til det danske sprog. Der er i hvert fald masser af fart på Dør nr. 13. Det beviste de sidste år med det gennemførte, selvbetitlede debutalbum, Dør nr. 13. Hvis man er til dansksproget rock, så er Dør nr. 13 et must at kende til, og derfor anbefaler vi varmt deres koncert på LiteraturHaus på fredag den 11. juni.

Luca Stereo

Hvor: RUST – København
Hvornår: Lørdag den 12. juni kl. 17.30

Måske mangler du stadig sådan rigtig at få skudt sommerkoncertsæsonen i gang efter coronanedlukningen? Her vil vi varmt anbefale dig, at tage på RUST på lørdag og se Luca Stereo. Luca Stereo laver nemlig in-your-face popsange der, med noget der ligner garanti, giver dig sommerfornemmelser helt ud i fingerspidserne. Derudover har han evnen til at lave popsange med diskret drys af hiphop, som helt sikkert også sørger for, at det bliver svært at sidde stille på sin stol.

Albert Lund Kuhlmann
albertkuhlmann@bandsoftomorrow.com