fbpx

KXDS blander hiphop og grunge

Foto: Ziggi Harttung (pressebillede)

Den danske duo KXDS er en nytænkende gren på det store danske upcoming hiphop-træ. I deres musik forsøger de nemlig at blande den moderne hiphop-bølge med en 90’er nostalgisk rocklyd. Efter længere tids pause er de endelig tilbage med singlen “Vulture”.

Det er en overraskende lyd, der rammer ens ører, når man trykker afspil på den nyeste single fra KXDS. “Vulture” har nemlig nemlig de velkendte elementer fra hiphop- og trap-musikken, men samtidig har den en mystisk stemning over sig. Undervejs i lytningen bliver det lidt en gåde om, hvilken genre sangen i virkeligheden tilhører, men gådens svar må være, at der ikke er et endegyldigt svar. På stilfuld vis kombinerer duoen nemlig den moderne hiphoplyd med et nostalgisk genhør med halvfemsernes grunge-rock.

Hvis du har brug for at læne dig tilbage og høre noget der minder om noget du kender, men med et moderne twist, så vil vi anbefale dig, at tjekke KXDS’ “Vulture” ud vi disse links:
Spotify
Apple Music

Tags:
Albert Lund Kuhlmann
albertkuhlmann@bandsoftomorrow.com