fbpx

Little Simz giver koncert i Danmark

Foto: Nwaka Okparaeke (pressebillede)

Den hårdtslående britiske rapper Little Simz har netop annonceret, at hun tager på Europaturne. Heldigvis tager hun også et smut forbi Danmark på sin vej. Sammen med koncertnyheden har hun desuden også udgivet en splinterny single

“Rolling Stone” hedder den single, som den skælsættende britiske rapdronning, Little Simz, netop har udgivet. Singlen er den tredje forud for det album, der kommer på den anden side af sommerferien, og den byder på endnu flere velspyttede rim og en attitude der er til at skære i. Sammen med singleudgivelsen annoncerer Little Simz samtidig, at hun tager på Europaturné i starten af 2022 for at spille det nye materiale. Heldigvis afslører hun, at hun også vender snuden forbi Danmark. Hun spiller nemlig i Amager Bio den 15. januar 2022.

Vi tør næsten godt at love, at det bliver et brag af et show i Amager Bio. Little Simz rapper nemlig, som nærmest ingen andre. Varm op til koncerten med hendes nye single “Roling Stone”. Du kan finde den her:
Spotify
Apple Music

Tags:
Albert Lund Kuhlmann
albertkuhlmann@bandsoftomorrow.com