fbpx

Maddy hylder søstersolidaritet i sin nye single

Foto: Philip Temple (pressebillede)

Soulsangerinden Maddy har udgivet den ene lækre single efter den anden. Nu er hun klar med den femte af slagsen i form af “Thank You But Fuck You”, der tager udgangspunkt i det stærke bånd, der findes imellem kvinder.

Maddy er stadig ny på den danske musikscene. Hun debuterede sidste år med singlen “Island”, der røg op som intet mindre end nummer to på den danske radiohitliste. Derefter er singler kommet i en let strøm, og nu – lidt over et år efter debuten – er hun klar med endnu en.

“Thank You But Fuck You” er den nok mest uprætentiøse single fra den talentfulde sangerinde til dato, men hun viser alligevel den karismatiske, soulfyldte stemme, som for de fleste nok gjorde, at man blev forelsket i Maddy til at starte med. Singlen tager udgangspunkt i en episode fra Maddys eget liv, hvor det gik op for hende, at søstersolidaritet vægter højere end mænds svaghed. Maddy fortæller:

Jeg kendte engang en mand, som jeg havde det sjovt med og vi havde god kemi. Vi havde begge to kærester og vi skulle slet ikke være sammen. Han blev nok lidt vild med mig og forsøgte at indlede noget med mig – og det blev jeg bare så frustreret over. Tak, men nej tak, og fuck dig egentlig

Sangen formidler historien med både humor, attitude og selvtillid, og det giver et stort smil på læben, når man lytter til den.
Find den der hvor du plejer at høre musik – eller via disse links:
Spotify
Apple Music

Tags:
Albert Lund Kuhlmann
albertkuhlmann@bandsoftomorrow.com