fbpx

Mazey Hazes er munter på et trist grundlag

Foto: Tara Wilts (pressebillede)

Mazey Haze er et nyt indie-projekt startet af den 21-årige Nadine Appeldoorn. Nu kan hun præsentere det første produkt i form af singlen “Sad Lonely Groove”.

Der skruet helt om for de vibrerende guitarer, og de svævende fornemmelser på Mazey Hazes debutsingle “Sad Lonely Groove”. Og selvom singlen er fuld af glad energi og positive fornemmelser, så udspringer den af en trist periode i kvinden bag Mazey Haze, Nadine Appeldoorns, liv. En periode hvor hun følte, at hun ikke rigtig rykkede sig den vej, hun ønskede. Appeldoorn fortæller selv:

– Sangen handler om mig, der føler det laveste og mest ensomme, jeg har oplevet. Sangen handler om at savne den fyr, jeg troede, jeg var forelsket i. Det var en tankestrøm der cirkulerede i mit hoved hele tiden, og det var det, der fik det til at gå op for mig, at jeg ikke kunne være lykkelig alene, men var afhængig af mit afsluttede forhold.

Det er vildt at lytte til singlen, når man kender baghistorien. Pludselig er det som om, at der viser sig en ny, melankolsk stemning i sangen som ellers umiddelbart virker positiv og sommerfrisk. Måske har du samme oplevelse? Tag et lyt her:
Spotify
Apple Music

Tags:
Albert Lund Kuhlmann
albertkuhlmann@bandsoftomorrow.com