fbpx

Movits! giver dig følelsen af kokusnøddrinks på stranden

Foto: Ulf Berglund (pressebillede)

Den svenske popgruppe Movits! har haft stor succes og masser af medvind på deres musikalske rejse. Særlig med den platinsælgende single “Sodavatten”, markerede de sig i den svenske musikbranche. Nu er de klar til at krydse Øresund med singlen “Blixtar”.

Det er efterhånden to år siden, at Movits! udgav det succesrige album V:II. Og nu, når de efterhånden ikke længere kan ride på bølgen fra det vellykkede album, har de smidt en ny single ud til deres følgere i form af singlen “Blixtar”. Den nye single rammer en fornuftig mellemting mellem det elektroniske og det organiske, og det skaber en rytmisk fremaddreven sang med velplacerede detaljer lånt fra reggae. Om “Blixtar” fortæller Movits! selv:

– “Blixtar” er en sang som i virkeligheden kom til verden en sen aften i studiet. Følelserne fik lov til at styre, og det endelige resultat er næsten det samme som demoen. En sommerlig sang med bas og blæsere som vi kender det fra Paul Simon. På trods af den hedder “Blixtar”, så handler den om solskin – Vend blikket op, aldrig ned!

“Blixtar” er spækket med gode vibes og godt humør, og det er den slags sang der næsten giver dig følelsen af at ligge på en strand med kokusnøddrink i hånden. Hør selv, på Spotify

Tags:
Albert Lund Kuhlmann
albertkuhlmann@bandsoftomorrow.com