fbpx

Ny single fra The Sleeping Man Project

Foto: Gorm Vester (pressebillede)

Københavnske Jakob Dahn har startet soloprojektet The Sleeping Man Project, der trækker tråde til mange forskellige genre og kunstnere. Nu er The Sleeping Man Project ude med den anden single fra den kommende EP-udgivelse i form af sangen “We Sleep”.

Når man trykker afspil på The Sleeping Man Projects nyeste single “We Sleep”, er det I starten svært at placere musikken. Det første der møder ørerne, er en spændningsopbyggende lyd fra en synthesizer, men lynhurtigt bliver den erstattet af et skrøbeligt fingerspil, som leder tankerne hen på klassisk singer-songwriting. Oven på det skrøbelige finder man så Jakob Dahns dybe, selvsikre stemme, og det gør det hele lækkert – og blødt som smør. I løbet af sangen bliver der tilsat masser af kor og flere og flere musikalske elementer, der giver sangen en både energisk og rocket udvikling.

Tekstligt får The Sleeping Man Project inspiration fra både andres og eget liv, og i dette tilfælde beskriver han, hvordan mennesket nærmest mister forbindelsen til ånden, når vi sover.
Lyt til “We Sleep” der hvor du plejer at streame din musik:
Spotify
Apple Music

Albert Lund Kuhlmann
albertkuhlmann@bandsoftomorrow.com