fbpx

PREMIERE: Se Oliver Malones helstøbte dobbelt-video

Foto: Jonathan Damslund (pressebillede)

I fredags udgav Oliver Malone den hårdtslående dobbeltsingle “Bare Bliv/Hva Ku’ Jeg Ha’ Gjort”, og i dag er vi så heldige at have premiere på den flotte, dobbelte musikvideo.

Det går stærkt på den danske upcoming hiphop-scene, og i fredags markerede en ny spiller sig, som en man bør holde øje med. Oliver Malone hedder han, og hans dobbeltsingle “Bare Bliv/Hva Ku’ Jeg Ha’ Gjort”, kom ind fra højre med et helstøbt og veldefineret udtryk.

Det lå egentlig ikke i kortene at Oliver Malone skulle blive artist. Hans musikalske opdragelse ligger i den klassiske musik, som han dyrkede i sine barndomsår, men som teenager fik han smag for hiphop, og som 18-årig fandt han sig til rette bag knapperne og ved at producere elektronisk musik. Egentlig var planen, at Malone skulle holde sig til at producere, men passionen for musik trak, og han fandt frem til at bruge musikken som et redskab til, ikke bare at skrive sange der gør fansene glade, men som et redskab til at finde sig selv. “Bare Bliv/Hva Ku’ Jeg Ha’ Gjort” er resultatet fra den proces, og i dag har vi fornøjelsen af at have premiere på musikvideoen, der skildrer kontrasten mellem sangene på dobbeltsinglen.

Videoens første sang, “Bare Bliv”, har et voldsomt og tungt udtryk i både lyrik og beat, og i den del af videoen får seeren en smag af både attitude og karisma fra den unge rapper. Videoen skifter dog karakter, da “Bare Bliv” bliver erstattet af “Hvad Kun Jeg Ha’ Gjort”, der er meget mere indadvendt, følsom og melankolsk. Med videoen tydeliggør Oliver Malone, at han har fanget pointen i at kunne variere i sit musikalske udtryk, og musikvideoen skaber en flot, helstøbt oplevelse.

Albert Lund Kuhlmann
albertkuhlmann@bandsoftomorrow.com