fbpx

Produceren Vera er gået sammen med Scarlet Pleasure

Foto: Elke Numeyer (pressebillede)

Den danske producer Vera startede sidste år et nyt musikalsk forløb, hvor han igennem en række singler sætter rammerne for, at andre kunstnere kan udfolde sig kreativt. I den nyeste single, “Whiplash”, er han gået sammen med den Oscarvindende hitgruppe Scarlet Pleasure.

Måske har du hørt om den danske producer Vera, og måske har du ikke. Om ikke andet har du sandsynligvis hørt den sang, han har lavet i samarbejde med Jada. nemlig “Lifetime”, som fik masser af radiospilletid, og det blev til noget helt særligt, da Vera satte Jada i en uvant musikalsk situation. Som en del af samme projekt er turen nu kommet til Scarlet Pleasure. Sangen “Whiplash” er nemlig en Scarlet-sang, som Vera har fået lov til at lege med. Scarlet Pleasure har været begejstrede for samarbejdet med Vera, og fortæller om projektet:

– Vera er en gennemført artist og har et univers og en lyd, vi har beundret i flere år. Vi deler mange af de samme referencer hvad angår musik og æstetik, så det føltes meget naturligt at lave noget sammen. Man ved, at William altid træffer nogle stilfulde valg i sine produktioner, og da han forelskede sig i demoen til “Whiplash” vidste vi, at den var i trygge hænder.

Vera var helt oppe at køre, da han hørte demoen til “Whiplash”, og på magisk vis, har han igen formået, at tage en stor, succesfuld artist, tage dem ud af deres komfortzone og lave en unik sang, som stadig har sjælen og nerven fra artisten. Måske du også kommer helt op at køre, når du hører den?
Lyt til “Whiplash” her:
Spotify
Apple Music

Albert Lund Kuhlmann
albertkuhlmann@bandsoftomorrow.com