fbpx

Rebecca Lou ude med ny power-pop-sang

Foto: Tue Blichfeldt (pressebillede)

Rebecca Lou stormer frem! Hendes seneste single “Lovesick” røg direkte ind på både P3’s uundgåelige og i det fleste danskers hjerter. Nu er den karismatiske sangerinde klar med opfølgeren “The Destroyer”.

Af og til når poppet energi bliver kombineret med rocket fandenivoldskhed, sker der noget helt særligt. En af dem der er allerbedst til at skabe nøjagtig den magi, er danske Rebecca Lou, og hendes nye single “The Destroyer” er et klokkeklart eksempel. Sangen udspringer af alle de frustrationer og dårlige tanker coronakrisen har medført. For Rebecca Lou betød det, at hun ikke kunne komme ud og spille musik. Derfor havde hun brug for en måde at smadre alle de negative tanker, og det blev til “The Destroyer”. Hun fortæller selv om sangen:

Jeg håber, at lytteren får et selvværds-boost, tror på sig selv og får mod til at turde stikke snuden frem og være sig selv, som dem de er. Jeg synes det giver mig værdi i mit liv at turde drømme stort, det er også lidt farligt, men hvis man tør så kan der ske fede ting
Lyt til “The Destroyer” her:
Spotify
Apple Music

Tags:
Albert Lund Kuhlmann
albertkuhlmann@bandsoftomorrow.com