fbpx

Redaktionen guider: Den 25. juni på Summer Days

Foto: FVN // Frederik H. Lacoppidan (COPP) (pressebillede)

Det er sommer, og det betyder festival! Roskilde Festivals Summer Days er otte dage spækket med god musik fra både store og små navne. På hver festivaldag tager vi dig igennem programmet, så du ikke går glip af noget.

Festivalstemningen har lagt sig over Roskilde, og heldigvis lægger i dags program op til, at der bliver endnu mere brænde på den stemning, som i går startede. Dagens program er for det hiphopglade publikum, og du kan opleve de nok mest interessante rapnavne fra det danske vækstlag, samt en af 2021s mest succesfulde danske musikere. I dag kan du opleve Amina, FVN og Branco!

Tidsplanen eftermiddag:
12:45 AMINA
13:15 FVN
14:50 BIANCA BERNANDO ALCARAZ & MAREK AZOULAY JØRGENSEN & VINO ORTH (SPEECH)
15:00 BRANCO

Tidsplanen aften:
18:15 AMINA
18:45 FVN
20:50 BIANCA BERNARDO ALCARAZ & MAREK AZOULAY JØRGENSEN & VINO ORTH (SPEECH)
21:00 BRANCO

Vi lavede for øvrigt en guide til nogen af de artister vi synes, er must sees på Summer Days. Den kan du finde her.

Albert Lund Kuhlmann
albertkuhlmann@bandsoftomorrow.com