fbpx

Rocklegenden Iggy Pop spiller koncerter i Danmark

Foto: Rob Baker Ashton (pressebillede)

De fleste musikelskere har været desperate efter igen at komme til koncerter. Særligt har der været lange udsigter til, at de udenlandske kunstnere igen skulle sætte fødderne på dansk jord. Nu kan alle rockelskere ånde lettet op, legenden Iggy Pop giver nemlig to koncerter i både København og Randers i 2022, og billetsalget starter i morgen.

Han går under navnet ‘The Godfather of punk’, og da han i slutningen af 1960’erne indtog den internationale musikscene med sin – dengang – helt nytænkende og unikke lyd, blev han hurtigt til et ikon, der var svær at komme udenom. Først som frontmand og forsanger i rockbandet The Stookes, og senere som solist, har Iggy Pop i fem årtier præget den internationale rockscene. Og selvom nogen nok vil argumentere for, at Iggy Pops storhedstid ligger bag, så bliver han ved med at bevise, at han stadig har masser at skulle have sagt. I 2016 gik han for eksempel sammen med kollegaerne Josh Homme (Queens of the Stone Age & Eagles of Death Metal) og Matt Helders (Arctic Monkeys) om albummet Post Pop Depression og det afkastede intet mindre en en Grammy-nominering.

Der vist ingen tvivl om, at det bliver vildt, når Iggy Pop indtager både Værket i Randers og Falkoner Salen i København den 3. og 5. juni 2022, så mon ikke der bliver rift om billetterne. Salget starter på fredag den 18. juni kl. 10.00.

Tags:
Albert Lund Kuhlmann
albertkuhlmann@bandsoftomorrow.com