fbpx

Sara Jevo debuterer med sommerlig nostalgi

Foto: Bobby Mandrup (pressebillede)

Med en gennemtrængende kærlighed til 70’erne og 80’ernes popæra, debuterer den danske trio Sara Jevo, med det sommerlige nummer “Lykken Er Kun Til Låns”.

På sydfyn i fantastiske naturomgivelser har man mulighed for at finde inspiration, ro og måske endda lykke. Det er også her de tre venner Lasse, Hasse og Søren mødte hinanden, og fandt på, at de skulle begynde at lave musik sammen. De har nemlig en fælles kærlighed til den popmusik, der toppede hitlisterne i 70’erne og 80’erne, og det blev udgangspunktet for deres musikalske projekt Sara Jevo. Nu kan de tre venner præsentere debutsinglen “Lykken Er Kun Til Låns”, og med den rammer de fuldstændig plet i nostalgien.

Det frirum som Sara Jevo finder i de sydfynske omgivelser, er også det, der gennemsyrer deres musikalske ståsted. Trioen fortæller selv om projektet:

– Det at skrive musik er meget befriende – Der er kun de regler og rammer man selv sætter. Man kan sige ting som man ellers ikke ville, og dét i sig selv kan være meget frigørende –og så er det spændende at skabe, og tanken om muligvis at sætte et aftryk hos andre er motiverende.

“Lykken Er Kun Til Låns” er en kæmpe sommersang, og selvom den bevæger sig primært i det nostalgiske 80’er popunivers, så er der masser af takter i sangen, der kan hamle op med den musik, der i øjeblikket topper hitlister. Berig din dag med “Lykken Er Kun Til Låns” her:
Spotify

Apple Music

Tags:
Albert Lund Kuhlmann
albertkuhlmann@bandsoftomorrow.com