fbpx

School of X rammer den perfekte balance i ny video

Foto: Jonas Bang (pressebillede)

I dag er der landet en fremragende musikvideo fra Danmarks dejligt dystre indie-act, School of X.

School of X imponerede os gevaldigt, da han i 2020 udgav albummet Armlock. Som opfølger på den bølge af succes, som albummet førte med sig, udkom han så for nyligt med singlen “Feel of It”. Her fik den velkendte lyd af gloomy indie/rock et helt nyt lag, idet singlen er langt mere up-tempo og dansevenlig end de tidligere udgivelser. Faktisk er stemningen i “Feel of It” så markant mere positiv og opløftende, at vi var blevet helt i tvivl om School of X havde rystet sit dystre udtryk helt af sig. Med udgivelsen af den nye musikvideo er vi heldigvis blevet forsikret om, at dette langt fra er tilfældet. Videoen portrætterer Rasmus Littauer, der løber fra en flammebesat mand, som jagter ham langs en rapsmark i tusmørke. Det er både en skræmmende, æstetisk smuk og fængende video, som giver en dunkel kant til det ellers humørspredende nummer – en perfekt balance mellem det salte og det søde.

Se musikvideoen til “Feel of It” her:
Youtube

Tags:
Sofie Vitalis
sofievitalis@bandsoftomorrow.com