fbpx

Stephen Fretwell disserer den mandlige krop med det kvindelige blik

Foto: Fernanda Muñoz-Newsome og Leah Walker (pressebillede)

Sanger og sangskriver Stephen Fretwell udgiver albummet ‘Busy Guy’ om godt en måned. Nu har han løftet sløret for den tredje single derfra, og tilmeld delt en smuk og rørende musikvideo til.

Stephen Fretwell har allerede vækket interessen for sit kommende album Busy Guy med de to flotte foregående singler “Oval” og “Embankment”. Nu har han smidt endnu en af slagsen ud for at vække appetitten hos sine lyttere, og den gør, at det snart bliver svært at vente til sommerens albumudgivelse. Den nye single hedder “The Long Water” og er en nedbarberet melankolsk popsang med så meget følelse, at det næsten gør ondt. Til singlen kommer desuden en smuk musikvideo, der zoomer ind på kroppen, og de udfordringer mennesker har med den. Instruktørerne bag musikvideoen, Fernanda Muñoz-Newsome and Leah Walker, fortæller:

– “The Long Water”-videoen handler om at opleve en krop og dens tilstedeværelse i alle dens finesser, akavethed og ukonventionel skønhed. Ved at zoome ind på intime detaljer, dissekerer og genopbygger videoen den mandlige krop med det kvindelige blik.

Du kan se den smukke video her
Eller finde “The Long Water” her:
Spotify

Albert Lund Kuhlmann
albertkuhlmann@bandsoftomorrow.com