fbpx

Svenske JÁNA klar med tilbagelænet EP

Foto: Pontus Hammarström (pressebillede)

Den svenske sangerinde JÀNA laver groovy lo-fi R&B-sange, der til hver en tid kan få din krop til at slappe fuldstændig af. Nu er hun ude med den ventede EP ‘Works’, og man er betaget af den tilbagelænede stil fra starten.

Skaberen af JÁNA hedder Johanna Andrén og blev første gang introduceret til befolkningen, da hun samarbejdede med de svenske mastodonter indenfor elektronisk musik, Little Dragon. om debut-EP’en Flowerworks. Nu er hun igen aktuel med en EP, og selvom den er lavet udenom et samarbejde med det toprutinerede band, så lyder den stadig fuldstændig himmelsk. JÁNA fortæller selv, at EP’en er bygget op omkring en masse spørgsmål og forundringer, og på den måde er lidt mere direkte en debuten. Hun forklarer:

– På den nye EP er jeg mere verbal med min vrede og mine frustrationer. Det er lidt uhyggeligt, men også befriende for mig, fordi jeg sjældent udtrykker de ting, der er ægte i livet. Jeg tror, man skal skrive om de ting, man er bange for eller i det mindst om noget, der vækker de der frustrationer.

Hvis du er lidt mandagstræt, og bare har brug for noget lækker R&B til at få dagen overstået, så er JÀNAs Ep Works præcis hvad du søger.
Find den lige her:
Spotify
Apple Music

Tags:
Albert Lund Kuhlmann
albertkuhlmann@bandsoftomorrow.com