fbpx

Tachys udsender en førstesingle, der illustrerer hvor vigtigt et kreativt samarbejde kan være

Foto: PR (pressebillede)

Det helt nye duoprojekt, Tachys, udsender i dag deres første single, som både lyder lidt af Mew og lidt af noget helt andet.

Bag den nye danske duo, Tachys, befinder Mew-forsanger Jonas Bjerre og Blue Foundation-grundlæggeren Tobias Wilner sig. I dag slipper de deres debutsingle, “When the World Wakes Up”. Sangen formidler den kreative fusion, der er opstået mellem de to garvede musikere, og lyden er tight og nytænkt. Sangens udtryk trækker både tråde til nogle af de klassiske og let mystiske kendetegn, vi kender fra Jonas Bjerres virke i Mew og Apparatjik, men den indeholder absolut også nye plottwists. Tobias Wilners produktionsevner giver nemlig sangen et mere poppet og tilgængeligt udtryk, som spiller stærkt sammen med Bjerres særegne vokal.

Tachys er opstået i kølvandet på det sidste års tumultariske tilstande, og er blevet et kunstnerisk og kreativt fristed for de to artister. Forhåbentlig kan vi i nærmere tid forvente at høre meget mere fra den nye duo.

Du kan høre “When the World Wakes Up” dér hvor du streamer musik:
Lyt via Spotify
Lyt via Apple Music

Sofie Vitalis
sofievitalis@bandsoftomorrow.com