fbpx

Tag på Innovative Artist Academy og få hjælp til at realisere din musikdrøm

Foto: Stock

Innovative Artist Academy er et karriereforløb, hvor du kan blive klogere på, hvordan du som udøvende artist, sangskriver, musiker eller producer slår igennem. Ansøgningsperioden for de kommende kurser er åben, og du kan læse mere om det skræddersyede forløb her.

Innovative Artist Academy er et kursusforløb, som strækker sig over seks moduler, der hver især guider dig igennem essentielle aspekter af musikbranchen. På kurserne lærer du om alt fra hvordan man skriver en pressetekst til produktiv tilstedeværelse på sociale medier. Du vil derudover blive undervist i sangskrivning, booking, management og meget mere.

Til at undervise i modulerne, har Innovative Artist Academy indhentet musikbranchens stærkeste spillere. Underviserne er altså selv aktive i branchen som blandt andet bookere til festivaler, A&R’s på store pladeselskaber og signede sangskrivere/artister. Derfor bliver kursusforløbet også en direkte vej ind i branchen, og en unik mulighed for at skabe et stærk netværk med andre ligesindede.

En af de tidlige deltager på forløbet, er Martha Maj Hauptmann aka. BBYBITES. Hun fortæller således om sin oplevelse på forløbet:

At have været en del af Innovative Artist Academy har åbnet en hel ny verden – jeg har fået et ufatteligt stort billede af, hvad det vil sige at skulle bevæge sig som artist i musikbranchen, blandt andet hvad man kan forvente af andre og af sig selv. Derudover møder man de sødeste lærere, “drømmere” og kreative hoveder, der viser interesse i at lære fra sig, hvilket er enormt inspirerede. Jeg ville virkeligt ikke have været foruden.

Martha har under artistnavnet BBYBITES slået igennem med nummeret “Take Me Hard”, som lige nu kører i konstant rotation på landets radiokanaler.

Hvis du er interesseret i at læse mere om Innovative Artist Academy, kan du besøge hjemmesiden via dette link.
De næste hold har opstart i august, og der deadline for at sende sin ansøgning på søndag den 27. juni.
Kurserne kan både tilgås i Aarhus og Roskilde.

Så er du en artist, som lige mangler de sidste midler til at komme frem på musikscenen, kan du tilmelde dig forløbet lige her.

Sofie Vitalis
sofievitalis@bandsoftomorrow.com