fbpx

Vesterbros dejligste baggård inviterer til jazz i ni dage

Foto: PR (pressebillede)

Copenhagen Jazz Festival hylder musikkens mangfoldighed i Vesterbros hyggeligste baggård.

Fra den 1. til den 24. juli kan man opleve en af Københavns bedste og ældste festivaler: Copenhagen Jazz Festival. Det foregår med mere end tusinde koncerter fordelt i den dejlige hovedstad og med et væld af nytænkte initiativer. Et af de spændende arrangementer, man i år kan opleve på festivalen, kommer til at foregå i hjertet af Vesterbro på Halmtorvet 9. Her kommer man til at kunne opleve daglige koncerter, sprøde DJ sets og festlige aftener. Begivenhederne i baggården strækker sig over hele ni dage fra den 2.-9. juli. Programmet for denne hyggelige afkrog af festivalen er spækket med alsidig jazz, der både rummer bebop, vokaljazz og elektronisk. Derudover kommer en række prominente artister til at indtage DJ-pulten og sætte festen i gang i de sene timer. Til festlighederne kan man høre blandt andre Kenneth Bager, Lulu Rouge og Soulmagic fyre op for en omgang jazzy toner.

Ved eventet kommer væggene i øvrigt til at blive prydet med over 5000 farverige blomster, som er tiltænkt de selfie-hungrende festivalgæster. Der er ingen tvivl om at Halmtorvet 9 bliver the place to be i starten af juli.

Halmtorvet 9, 1700 Kbh. V
2.-11. juli 2021
kl. 11-13 alle dage
https://halmtorvet9.dk/jazz-festival/

Sofie Vitalis
sofievitalis@bandsoftomorrow.com