fbpx

Vi udfordrer dig til at se Benjamin Havs nye musikvideo uden at grine

Foto: Sebastian Birk (pressebillede)

Benjamin Hav holder den gakkede stil kørende med Emil Kruse & Pind, et hæsligt mødelokale og en enorm mængde kage. “Hurra” har fået den ultimative visualisering i den nye musikvideo.

Der er landet en fantastisk fjollet og absolut bemærkelsesværdig musikvideo fra byens dejligste boy, Benjamin Hav. Det er selvfølgelig dansehittet “Hurra”, der er skabt i samarbejde med Emil Kruse og Pind, som har fået en visuel pendant. I videoens begyndelse træder Benjamin Hav ind i et brunt mødelokale, hvor en samling af fuldvoksne mennesker sidder uberørte af hvad, der skal til at ske. Hvad de ikke ved er, at de skal til at tvangsfodres med chokoladekage og få proklameret deres frihed af den gode Benjamin. Hvad der sker fra det øjeblik kagen bliver spist, er mildest talt magisk. I et virvar af dans, glæde og endnu mere kage, fyrer Pind, Emil Kruse og Benjamin Hav den af sammen med videoens statister, der skal have ualmindeligt meget ros for ikke at bryde sammen af grin.

Oplev festen med dine egne øjne – du kan se videoen til “Hurra” lige her.

Sofie Vitalis
sofievitalis@bandsoftomorrow.com