fbpx

William vil ‘fortjene det’

Foto: Elisabeth Eibye (pressebillede)

I foråret udgav talentfulde William sin debut-EP ‘Leve Med, Leve Uden’, og med den slog han fast, at hans charmerende, poppede udtryk er noget man skal holde øje med i fremtiden. Nu følger han op med singlen “Fortjene Det”.

Nogen gange finder man sig i mærkelige og uretfærdige ting, fordi man er forelsket. Og selvom man bliver brændt af, afvist og knust sit hjerte, så giver man aldrig op. Det er det Williams nye single “Fortjene Det” handler om. For selvom at den uvisse tilstand i kærlighedslivet kan føles hård, så opfordrer William til, at man ikke giver op, og det er det han håber folk vil tage med fra hans sang. Han fortæller selv, at han håber at sangen kan fungerer som et boost til folk, der har brug for et ekstra skub til at tro på sig selv. Om det er så er i kærlighedslivet, eller i et af dets mange andre aspekter.

Lydbilledet er særdeles poppet, og når William synger de søde ord // Lad mig fortjene, at du lader mig vente, og den dag du giver mig chancen, viser jeg det ikke var en fejl //, er det umuligt ikke at få lidt bløde knæ. Du kan finde “Fortjene Det” her:
Spotify
Apple Music

Tags:
Albert Lund Kuhlmann
albertkuhlmann@bandsoftomorrow.com