fbpx

10 hurtige til Uimodståelige Andreas Kruse

Foto: Peder Lyngsø (Pressebillede)

Livemusikken er endelig kommet tilbage og på onsdag kan du opleve Andreas Kruse til Bands of Tomorrows Uimodståelige i københavns hyggeligste byhave. I den forbindelse har vi stillet artisten 10 hurtige spørgsmål.

25-årige Andreas Kruse har det seneste stykke tid, brugt al sin tid og energi, på at finde netop den lyd, som definerer ham som artist. Gennem sit lydunivers kan du opleve vilde energiudladninger og lighterpanorerende popballader, så der er noget for enhver smag. Under corona kunne vi få en lille teaser på det musikalske projekt, som han har gået og arbejdet på, i form af “Only Here To Lose”, som du kan se og høre her. Vi havde også Kruse på vores liste over 21 danske navne du skal holde øje med i 2021, og det er i den grad stadig noget vi synes, at du skal gøre. Derfor er vi ekstra glade for at kunne præsentere ham til Bands of Tomorrows Uimodståelige koncert i byhaven, og du kan læse vores lille mini-interview med artisten her:

 Min musik er…

Lækkert som nybagt brød 

Jeg begyndte at lave musik fordi…

jeg som 10-årig havde lært at læse, binde mine snørebånd, 2+2=5 og havde brug for den næste store udfordring. At det som dannebrog faldt fra himlen ved at min bror fyrede op for ‘Wake Me up When September Ends’ i stuen kunne ikke have været bedre. 

Jeg finder inspiration i…

det spirituelle, melankolske og ‘what doesn’t kill you makes you stronger’.

Den bedste koncert, jeg nogensinde har været til, var…

James Blake på Roskilde Festival 

Det vildeste sted, jeg kan forestille mig at spille, er… 

Oslo færgen 

Hvis ikke jeg var musiker, ville jeg være…

Byggemand Bob eller noget andet hvor man rent faktisk bliver ansat efterfølgende.

Jeg drømmer om… 

at leve af min musik og være glad samtidig.

Det vigtigste for mig, når jeg spiller live, er…

at holde publikum interesseret i musikken fra start til slut. 

Når folk lytter til min musik, skal de…

– græde, grine, danse og fundere.

Til min koncert i Pumpehuset Byhave kan man forvente… 

fuld energi og følsomme drenge.

Du kan finde facebookbegivenheden lige her.

Liva Duus Thorlacius
Livaduus@bandsoftomorrow.com