fbpx

10 hurtige til Uimodståelige JOLES

Foto: Anton Koch (Pressebillede)

Traditionen tro stiller vi vores artister til Bands of Tomorrows Uimodståelige koncerter, 10 hurtige spørgsmålgod læselyst!

JOLES er endnu en af de artister, som vi her på Bands of Tomorrow ser som et spirende og spændende talent i det danske vækstlag, og derfor glæder vi os sådan til at opleve Julie Schmidt Nielsen, som er det borgerlige navn, bag den nye sangerinde/sangskriver JOLES. Koncerten den 21. juli i Pumpehusets Byhave bliver hendes debutkoncert, som i selskab med Andreas Kruse, helt sikkert kommer til at skabe magi og fed energi. Med disse 10 hurtige spørgsmål kan du blive klogere på artisten, og kan blandt andet høre om hvilke koncerter, der har været JOLES bedste og hvad hun finder inspiration i. Vi glæder os til at se jer på onsdag – i mellemtiden kan du læse JOLES 10 svar, på vores 10 hurtige spørgsmål:

Min musik er…

– eftertænksom og undersøgende. Og så er det et fortælle-redskab, og en del af mig. 

Jeg begyndte at lave musik fordi…

– selvom det er en kæmpe kliché, er det fordi jeg ikke kan lade være. Det er den eneste udtryksform, jeg virkelig får outlet i.

Jeg finder inspiration i…

– mennesker, steder, situationer og historier. Ting, som er anderledes eller ting, de fleste af os har prøvet eller følt, men som kan være svære at sætte ord på. 

Den bedste koncert, jeg nogensinde har været til, var…

– det er svært, der har været mange gode koncerter! D’angelo, Anderson .Paak, The Minds of 99 og Mø ligger højt på listen. Og så så jeg Reveal Party og Brimheim i Vega som min første post-corona koncert for nogle måneder siden, og det var helt vildt smukt og intimt.

Det vildeste sted, jeg kan forestille mig at spille, er…

– lige nu er det helt sikkert på Roskilde. Eller hvor som helst i Berlin, det ville jeg elske!

Hvis ikke jeg var musiker, ville jeg være…

– jeg læser til skolelærer ved siden af min musik, så det ville nok være der omkring jeg endte. Måske ville jeg udvikle undervisningsmaterialer. 

Jeg drømmer om…

– at spille musik, der er relaterbart for andre mennesker, og at skrive sange, der ikke kun giver mig afløb, men som også kan være afløb for andre, og bliver noget vi kan tale om.

Det vigtigste for mig, når jeg spiller live, er…

– at være sårbar og ærlig, og at skabe forbindelse til publikum.

Når folk lytter til min musik, skal de…

– blive væk i universet og mærke sig selv både i lyd og tekst. Vi optager alle sammen musik forskelligt, og derfor er det vigtigt for mig, at der er plads til forskellige fortolkninger. 

Til min koncert i Pumpehuset Byhave kan man forvente… 

– God energi, ærlige tekster og et røvlækkert band. Det er min debutkoncert, og jeg har glædet mig helt VILDT til at dele det hele. 

Find facebookbegivenheden her.

Liva Duus Thorlacius
Livaduus@bandsoftomorrow.com