fbpx

Fremadstormende Julie Ellinor bringer sin ærlige, alternative pop til Byhaven

Foto: Anna Kabana (Pressebillede)

Både sangskrivning og vokal kan ikke tages fra den danske artist Julie Ellinor. Den 4. august kan hun opleves i Pumpehusets Byhave, til Bands of Tomorrows Uimodståelige.

Man må sige at den unge artist Julie Ellinor har haft medvind med sit soloprojekt, som virkelig har bevist hvor sej og dygtig en artist hun er. Førhen har hun været Ugens Upcoming her på magasinet, og nu kan vi endelig annoncere hende som en af vores Uimodståelige artister i Byhaven den 4. august. Julie Ellinors lydunivers er upoleret og sårbar, alternativ pop, som med sine medrivende melodier og smukke tekster, virkelig skaber rammerne for den unge artists talent. Du kender måske hendes single fra sidste år “Oblivion”, som med det samme kom i rotation på radiokanalen p6beat og den seneste single “Dissaray” kom i rotation på p3. Sangerinden har førhen haft et samarbejde med produceren Christian Alex Petersen (Liss, IAMJJ, Lydmor etc), som skulle vise sig at være et fantastisk match, som endte ud med hendes debut-EP Flares in the Dark, som virkelig indkapsler hendes ærlige tekster og smukke vokal, i en musikalsk refleksion. Vi håber at høre en masse sange fra netop den EP til koncerten, og vi glæder os til at opleve hende live. Så sæt kryds i kalenderen den 4. august og nyd musik fra nye artister, når det er aller bedst.

Du kan finde flere informationer om aftenen via facebookbegivenheden lige her.

Liva Duus Thorlacius
Livaduus@bandsoftomorrow.com