fbpx

Andreas Kruse debuterer til Bands of Tomorrows Uimodståelige i Byhaven

Foto: Peder Lyngsø (Pressebillede)

Vi kan endelig afsløre første navn, som skal spille op til fest under åben himmel den 21. juli i Pumpehusets Byhave.

Sommeren er for alvor over os, og hvad går bedre hånd i hånd med sol og sommer, end gratis livemusik? Til vores juli koncert i københavns hyggeligste byhave, kan du opleve Andreas Kruse, som første act, til denne skønne aften. Vi har været vilde med Andreas Kruse siden vi oplevede ham til sidste års UHØRT festival – hvor han gik under navnet CRUISE, men i år er han endelig tilbage på scenen, nu med Andreas Kruse, som sit kunstnernavn. Ikke nok med det, er det hans debutkoncert med sit nye kunstnernavn, og I kan godt glæde jer, for Kruse er fantastisk på en scene, og hans vokalpræstation er drømmende og smuk. Han har brugt tid på at finde sin helt rette lyd, men nu er han klar til at vise hvad han har gået og arbejdet på de sidste par år. Vi er super glade for at kunne præsentere Kruse for jer alle, for vi mener bestemt, at han er en artist som man skal holde godt øje med i det danske vækstlag. Lyt til første teaser af Andreas Kruses soloprojekt “Only Here To Lose” her.

Find facebookbegivenheden lige her, og så glæder vi os til at se dig til en fantastisk aften.

Liva Duus Thorlacius
Livaduus@bandsoftomorrow.com