fbpx

Redaktionen guider: Den 01. juli på Summer Days

Foto: Iceage // Jonas Bang (pressebillede)

Det er sommer, og det betyder festival! Roskilde Festivals Summer Days er otte dage spækket med god musik fra både store og små navne. På hver festivaldag tager vi dig igennem programmet, så du ikke går glip af noget.

Sammen med den næste sommermåned tager vi også hul på den næste del af Summer Days. Denne gang står den på støjrockede koncerter, der med garanti kan gøre noget ved de tømmermænd du sikkert har anskaffet dig de sidste par dage. Programmet byder nemlig på nogen af de mest interessante navne på den danske rockscene, og så slutter det lige af med et band, der er godt i gang med at indtage hele verden. Dagens program er Slim0, Selma Judith og Iceage.


Tidsplanen aften:
18:15 SLIM0
19:20 SELMA JUDITH
20:50 EMILY OLANDER CHRISTIANSEN & NICOLAJ LAUE JUHL & OLIVIA KOEFOED OLESEN (SPEECH)
21:00 ICEAGE

Vi har i øvrigt lavet en udvidet guide til nogle af de artister vi synes, er et must see på Summer Days. Den kan du finde her.

Albert Lund Kuhlmann
albertkuhlmann@bandsoftomorrow.com