fbpx

Redaktionen guider: Den 03. juli på Summer Days

Foto: Tessa // Nikolaj Gyldenløve (pressebillede)

Det er sommer, og det betyder festival! Roskilde Festivals Summer Days er otte dage spækket med god musik fra både store og små navne. På hver festivaldag tager vi dig igennem programmet, så du ikke går glip af noget.

Vi fortsætter i samme spor som i går med endnu en dag i hiphoppens navn. Og så er denne dag et symbol på, at drømmen om at udgive og få succes med sin succes musik er mulig for enhver. Dagens artister er alle gået med en drøm, og har på baggrund af indlysende talenter nået et langt stykke mod toppen. Vi forventer en dag, der bliver skelsættende for fremtidige danske hiphop-scene. Dagens artister er Nadia Tehran, Larry 44 og Tessa.

Tidsplan eftermiddag:
12:45 NADIA TEHRAN
13:15 LARRY 44
14:50 JAWAHER MOHAMMED & RAHIMA ABDULLAH (SPEECH)
15:00 TESSA

Tidsplan aften:
18:15 NADIA TEHRAN
18:45 LARRY 44
20:50 JAWAHER MOHAMMED & RAHIMA ABDULLAH (SPEECH)
21:00 TESSA

Vi har i øvrigt lavet en udvidet guide til nogle af de artister vi synes, er et must see på Summer Days. Den kan du finde her.

Albert Lund Kuhlmann
albertkuhlmann@bandsoftomorrow.com