fbpx

Redaktionen guider: Den 04. juli på Summer Days

Foto: Jung // Petra Kleis (pressebillede)

Det er sommer, og det betyder festival! Roskilde Festivals Summer Days er otte dage spækket med god musik fra både store og små navne. På hver festivaldag tager vi dig igennem programmet, så du ikke går glip af noget.

Vi er desværre ved at være ved vejs ende ved dette års Summer Days, men heldigvis har vi stadig et brag af en musikdag tilbage. Til at runde den fornemme festivalserstatning af, har Roskilde Festival nemlig sørget for at booke nogen af de største og mest fremadstormende navne på den danske pop-rock scene. Dagen kommer til at stå på både følsomme, provokerende og rørende sange og fortællinger, og så er det tæt på garanteret, at koncerterne bliver sluttet af med en kæmpe dansefest. Til at slutte Summer Days af er nemlig Reveal Party, Brimheim og Jung.

Tidsplan eftermiddag:
12:45 REVEAL PARTY & BRIMHEIM
14:50 MOEISHA ALI ADEN (SPEECH)
15:00 JUNG

Tidsplan aften:
18:15 REVEAL PARTY & BRIMHEIM
20:50 MOEISHA ALI ADEN (SPEECH)
21:00 JUNG

Vi har i øvrigt lavet en udvidet guide til nogle af de artister vi synes, er et must see på Summer Days. Den kan du finde her.

Albert Lund Kuhlmann
albertkuhlmann@bandsoftomorrow.com