fbpx

00’er-rock møder autotune-rap på Lil Lotus’ nye debutalbum

Foto: Lil Lotus // Epitaph (Pressebillede)

Lil Lotus’ debutalbum er en hypermoderne blanding af tidlig 00’er-rock og punkpoppet hip hop.

Den amerikanske artist Lil Lotus er ude med sit debutalbum ERRØR BØY, der er en attituderig fusion af Panic! At the Disco og Post Malone. I det ene øjeblik bæres musikken af indierockede trommer og i det næste øjeblik af tunge 808s, hvilket skaber en ret streamingvenlig lyd, der trods den ellers lidt skøre genreblanding passer utrolig godt ind i den dominerende æstetik på den aktuelle kommercielle popscene. Lil Lotus’ lyd er både rodløs og hypermoderne, og hans nye album er derfor et must, hvis du vil holde dig opdateret på den nuværende emorap/poppunk-trend.

Selv udtaler Lil Lotus om albummets overordnede tematik:

– ERRØR BØY handler om, hvordan jeg har kæmpet med afhængighed, og hvordan jeg har kæmpet med at give mig selv den credit, jeg har fortjent. Og så handler det om min kamp for at elske mig selv og for at elske dem, der elsker mig.

Lyt til albummet på Spotify lige her.

Tags:
Mads Vadsager
madsvadsager@bandsoftomorrow.com