fbpx

Marianna Winter charmerer med tilbagelænet R&B-groove

Foto: Sára Sondum

På den nye single “Over You” forfører den færøsk-amerikanske sangerinde med sin groovy lo-fi R&B.

Hvis man har hungret efter fremadskuende og øm R&B, der stadig er ankret i det traditionelle, er Marianna Winter parat til at servere hovedretten i form af den fængende single “Over You”. Winter er opvokset mellem Tórshavn på Færøerne og Californien i USA, og hun inspireres af begge kulturer i sin musik, hvorfor man fornemmer både den nordiske minimalisme og den amerikanske soul. Sangen åbner med flydende synthflader, Marianna Winters ømme stemme og en blid korharmonisering. Herfra opbygges sangen gradvist indtil et tromme- og basgroove kommer til sin ret, og vokalen bliver mere insisterende i sin levering.

Marianna Winter har lovet, at der er en EP på vej, der udgives den 29. oktober, og hvis man skal dømme det ud fra “Over You”, så er der meget at se frem til.

Du kan høre “Over You” på Spotify her.

Gustav Rasslan
gustavrasslan@bandsoftomorrow.com