fbpx

ALEA – UHØRT Festival 2021

Foto: Sebastian Lind (Pressebillede)
Scene: Gårdscenen
Dato: Torsdag den. 19. august 2021

ALEA gav den gas på gårdscenen til hendes første koncert i to år.

ALEA – UHØRT Festival 2021
3.5 / 5 Reviewer
Rating3.5

Første artist på UHØRTs store scene, gårdscenen, var ALEA, der satte gang i festen. Settingen gav anledning til, at man både kunne se koncerten fra en afslappet siddeplads i baggrunden eller stå oppe foran og mærke bassen i brystkassen. ALEA optrådte med et lille setup hvilket hjalp til at kaste mere fokus på hende som artist. Den første sang startede med en minimalistisk produktion, der gav plads til ALEAs vokal, som også udviklede sig i løbet af sangenes forløb til et storslået udtryk. ALEA stod i den spændende situation, at hun midnat udgav sin debutsingle som du kan høre her.
Der var nogle tidspunkter under koncerten, hvor ALEA godt kunne have ramt tonerne lidt skarpere, men det var bestemt ikke ødelæggende for helhedsudtrykket. Musikken havde både guitar og klaverbærende produktioner med nuancerede udtryk, dog med en rød tråd i ALEAs vokal. Hendes lydflader er overvejende elektronisk, men de organiske elementer i ALEAs vokal samt guitaren, tilføjede også noget fedt. På scenen spredte ALEA god stemning med sine catchy melodier, melankolske tekstlige emner, og musikkens overvejende positive vibe. Sidste nummer “Shoot and Kill” havde et bouncy lydunivers, der fik alle i publikum til at vippe med. Alt i alt viser ALEA masse af potentiale, og at hun bestemt er værd at holde øje med i fremtiden.

Jakob Bjerrum Thisted
jakobthisted@bandsoftomorrow.com