fbpx

BATHSHEBA – Øresound Festival

Foto: Nikolaj Gyldenløve (Pressebillede)
Venue: Øresound Festival
Dato: Lørdag den 14. august 2021

BATHSHEBA indtog scenen efter et kæmpe energibrag fra Cheff Records, men hun beviste, at hun også fortjente publikums opmærksomhed.

BATHSHEBA – Øresound Festival
4 / 5 Reviewer
Rating4

BATHSHEBA indtog scenen på Øresound Festival med massere af energi og selvtillid. Energi var dog en mangelvare for publikum, der desværre tog en velfortjent pause efter at være blevet revet rundt af Cheff Records hitparade. BATHSHEBA fortsatte ufortrødent med høj kvalitet og humør. I den relativt korte tid hun havde på scenen fyrede hun den maks af og tiltrak sig publikummets opmærksomhed. Hendes performance var energisk og hun dansede rundt på scenen til de velproducerede beats på numre som “Fighting For Your Love”, “Blind”, og “Run”. BATHSHEBA tog med ære og selvfølgelighed imod den opmærksomhed hun fik fra publikum, men var samtidig yderst taknemmelig. Man fik en klar fornemmelse af, at hun var stolt over at stå foran publikummet, og det kan man godt forstå, når hun kan formå på sådan en stor scene, at udstråle så god energi og lyd. Nogle trofaste fans var mødt op og sørgede for den gode stemning og vilde energi. Og dem, der ikke i forvejen kendte til BATHSHEBA og hendes musik blev i løbet af koncerten overbevist om hendes kvalitet og store stemme. Mod slutningen af BATHSHEBAs koncert havde hun fået tiltrukket det publikum, der havde holdt pause fra Cheff Records fest, og da hun nåede til sidste sang, “Hit N Run”, stod publikum og festede med hende. Det er tydeligt, at BATHSHEBA elsker at give den gas på en stor scene og med den selvsikkerhed og energi fik hun tiltrukket publikums opmærksomhed. Alt i alt var det en rigtig flot performance med massere af vellyd, men det var svært at se bort fra det kogepunkt, der opstod efter Cheff Records’ optræden. Man kan bestemt glæde sig til at se BATHSHEBA i fremtiden, måske i en mere fair kontekst.

Jakob Bjerrum Thisted
jakobthisted@bandsoftomorrow.com