fbpx

by:Larm annoncerer nye spændende navne til plakaten

Foto: Jada // Nikolaj Gyldenløve (Pressebillede)

Den norske branchefestival by:Larm løber af stablen den 30. september og har netop annonceret 15 nye navne, som vi kan glæde os til – herunder Danmarks store hitmager Jada.

Snart varer det ikke længe, før den længe ventede by:Larm festival atter skydes i gang her i 2021. Mellem den 30. september og den 2. oktober kan du opleve en bred vifte af spændende acts fra det europæiske musikvækstlag. I dag har festivalen løftet sløret for 15 nye artister, der repræsenterer alt fra catchy pop til eksperimenterende ambient støjmusik til undergrunds punk og alternativ hip hop.

Én af de acts, vi selvfølgelig glæder os til, er ingen mindre end fantastiske Jada, som i år gæster festivalen med sine velkendte pophits som “Nudes” og hendes nyeste single “I’m Back”. En anden spændende artist er svenske Alba August, der debuterede i 2020 med hendes mørke og melankolske popunivers.

På den mere alternative front kan vi se frem til Joseph Kamaru, kendt under kunstnernavnet KMRU, som er en eksperimental ambient musiker og lydkunstner med base i Berlin. Den engelske hip hop artist Wu-Lu fusionerer alternativ hip hop med undergrunds punk, og han bliver uden tvivl også en interessant act på dette års by:Larm festival.

Derudover skal du glæde dig til resten af de nye navne:
Aiba
Eddy & Zino
Emilie Adams
Imerika
Kobe
Loraine James
Metteson
Mona Mansrour
Priya Ragu
Sam Ezeh
Victoria Nadine  

Kira Buur
kirapost@bandsoftomorrow.com