fbpx

carrie white vil hylde det ordinære på ny single

Foto: Mathis Schmidt // Konkylie Studio (Pressebillede)

Den københavnerbaserede trio carrie white debuterede under corona og er i dag ude med en ny single, nemlig “Good Enough”, hvor de hylder dét, som lige præcis ikke er ekstraordinært.

carrie white er en forholdsvis ny act på den danske musikscene, men de er bestemt ikke gået ubemærket hen for os på redaktionen. Vi har tidligere lavet et mini-interview med carrie white, som du kan læse her, hvor vi fik mulighed for at lære den elektroniske trio bedre at kende.

carrie whites lyd flyder på en bølge mellem det brutale og det skrøbelige i et støjende popunivers, hvor forsanger Carmen Tynell forbinder trådene med sin poppede vokal. Singlen “Good Enough” sætter fokus på, at vi vi ikke altid skal eller behøver tilstræbe os det perfekte. Vi skal også hylde det ordinære eller følelsen af, at ting i livet nogle gange blot er okay og ikke fantastisk. Carmen Tynell fortæller selv sådan her om tilblivelsen af den nye single:

– “Good Enough” handler om at værdsætte det, når man har det fint nok. Ellers bliver det hele sgu en jagt efter lykken, – og det tror jeg altså ikke, man bliver lykkelig af. Det er i hvert fald ikke lykkedes for mig endnu. Sangen er en slags hyldest til det uperfekte og hverdagen. En self-reminder om, at det er okay, at man ikke føler sig på toppen af livet og sine relationer konstant. Det er okay, at nogle dage bare er okay.

Du kan høre “Good Enough” her.

Tags:
Kira Buur
kirapost@bandsoftomorrow.com