fbpx

Den elektroniske trio Farveblind udgiver bragende musikvideo

Foto: Flemming Bo Jensen (Pressebillede)

Farveblind er netop landet med en spritny musikvideo til nummeret “All Connected” fra deres seneste EP Mayhem. Det er en provokerende men dog farvestrålende historiefortælling om, hvordan vi alle er forbundne.

Ja, som sangtitlen antyder, så skildrer Farveblinds nye musikvideo til “All Connected”, hvordan verdenen og dets mennesker er forbundne. Det gør de ved at visualisere en form for sommerfugleeffekt, hvor vi ser, hvordan det ene scenarie har sammenhæng til det andet. For eksempel forvandles en blodig håndflade til et glas rødvin. Senere bliver vi draget fra et slagsmål på en mørk undergrundsbar til et dansende kærestepar i et kærlighedsfyldt scenarie, der udfolder sig under åben himmel.


Det visuelle og musikalske projekt har en sammenhængskraft, som afbilleder en bragende vildskab og et dramatisk samfundssyn. Den karakteristiske tunge technobas, det insisterende beat og den gentagende frase //we’re all connected, around the world // kører i loop, alt imens videoen maler et billede af brutalitet, sex, blod og kærlighed. Det er en energisk sammensmeltning af lyd og video, som på en og samme tid kan forekomme fascinerende og provokerende.

Du kan se den nye video til “All Connected” lige her.


Tags:
Kira Buur
kirapost@bandsoftomorrow.com