fbpx

Den nye danske bæredygtighedsfestival TOMORROW annoncerer det fulde musikprogram

Foto: Soleima // Darren Ankeman (Pressebillede)

Den 3.-4. september går den nye festival TOMORROW i luften i Valbyparken, hvor du kan opleve et spændende musikprogram.

Den spritnye Valby-festival TOMORROW byder både på bæredygtige madoplevelser, interessante talks og nogle virkelig stærke musiknavne. Og der er i den grad noget til enhver smag.

Du kan blandt andet opleve Soleima, når hun sammen med ensemblet LiveStrings præsenterer sange fra hendes solide katalog i nye forførende strygerarrangementer. Soleima og LiveStrings har allerede udgivet den fortryllende dobbeltsingle “Rather Go Blind / Wasted”, der i den grad indikerer, at man kan se frem til noget helt særligt.

Du kan også opleve Bisses storslåede og alternative pop/rock med eksperimenterende lyrik og en dragende karisma, der fungerer ganske godt på hans utallige studiealbummer, men fungerer endnu bedre i en livekontekst.

Alle artisterne på musikprogrammet er acts, der præger samfundet og tager stilling til sin omverden gennem musikken. Festivalens programchef Rasmus Quistgaard udtaler i den forbindelse:

De senere år ser vi at musikere i højere grad kredser om klimaet, naturen eller tematiserer social bæredygtighed inden for fx køn, minoriteter og ulighed. Kunstnere har jo altid udgjort en kulturel fortrop, men det er tydeligt, at en stor del af nutidens musikere er blevet mere bevidste om den platform, de har og at de bruger den til at præge samfundet via deres tekster og kunstneriske udtryk.

Dyk ned i bæredygtighedsfestivalens fulde musikprogram herunder:

Scarlet Pleasure
The Savage Rose
Phlake (Akustisk)
Mekdes
Den Sorte Skole
GRETA
Bisse
Selma Judith
Calby
Soleima x LiveStrings
Hans Philip
Steen Jørgensen
Teitur

Mads Vadsager
madsvadsager@bandsoftomorrow.com