fbpx

Den spritnye søskendetrio døssing er ude med den instrumentale debutsingle “all inclusive”

Foto: Synkron Media (Pressebillede)

Uanset om du i forvejen lytter til synthdreven electrojazz eller bare godt kunne bruge nogle bløde toner til weekendens afslapning, så er debutsinglen fra det nydannede band døssing i den grad et lyt værd.

Søskendebandet døssing er en ny dansk trio dannet af Mathilde, Jon og Aske Døssing Bendixen, der alle er børn af det ikoniske folktronica-band Sorten Muld. De tre søskende har tidligere været aktuelle i andre projekter som blandt andet Abekejser og Total Hip Replacement, men er nu gået sammen om et drømmende lydunivers på singlen “all inclusive”.

Trioens electrojazzede og synthdrevne debutudspil er et fint stykke instrumentalmusik, der krydser bro mellem forskellige jazztraditioner, dubbede grooves og nogle ret catchy melodier, der sætter sig fast. Den bløde klaverlyd, de støvede percussionloops og den tilbagelænede basun skaber en minimalistisk lounge-æstetik, som er virkelig behageligt at lytte til.

Generelt er det lidt som at befinde sig i et helstøbt rum, hvor du føler dig virkelig godt tilpas og får lyst til at flyde med på tonerne fra den legesyge og talentfulde søskendeflok. Alt i alt et ret spændende moderne take på, hvordan let tilgængeligt electrojazz kan lyde i 2021.

Lyt til singleudgivelsen på Spotify lige her.

Tags:
Mads Vadsager
madsvadsager@bandsoftomorrow.com