fbpx

Britiske Molly Burman er ude med sidste single fra sin debut-EP

Foto: Lucy Keevil (Pressebillede)

20-årige Molly Burman fra London har udgivet den tilbagelænede single “Little Love” med en tilhørende musikvideo i ægte DIY-stil.

Singer/songwriter-talentet Molly Burman har netop udgivet indiepop-singlen “Little Love”, der er en virkelig fin sang med smukke catchy melodier og et fortryllende lydtæppe af luftige vokaler og vuggende guitarfigurer. Sangen er desuden sidste single fra hendes nye EP Fool Me With Flattery, der også indeholder de tidligere singler “Fool Me With Flattery”, “Everytime” og “Debt”. Udgivelsens fem sange centrerer sig tematisk om Burmans egen opvækst og rejse fra at søge andres accept til omsider at acceptere sig selv.

Udgivelsen akkompagneres af en hjemmelavet musikvideo, der oser af lofi-vibes og kreativ fornøjelse. Burman udtaler selv om skabelsesprocessen bag videoen:

– Little Love is quite different to the other tracks on my EP, so I thought a more laid back video would work. My friend Alex came over with her camcorder and we just spent the whole day at mine, trying on different outfits and filming around the house. Of course my cats had to make an appearance as well! Alex has a great eye, we just walked around and film any ideas that came to mind, it was a great shoot!

Lyt til sangen og se den tilhørende musikvideo på YouTube lige her.

Tags:
Mads Vadsager
madsvadsager@bandsoftomorrow.com