fbpx

Det hypede indielabel Konkylie inviterer til efterårsfest i VEGA

Foto: Ghazal // Robin Iborn (Pressebillede)

Den 1. oktober kan du opleve højaktuelle indieacts, når Konkylie præsenterer spændende ny musik til deres efterårsfest i VEGA.

Hvis du holder dig opdateret omkring den nyeste danske alternative musik, kender du sikkert allerede det hypede pladeselskab Konkylie, der blandt andet står bag udgivelser fra artister som First Flush og Atusji. Til oktober præsenterer pladeselskabet nogle virkelig spændende acts, som du bør tjekke ud.

Den dansk-iranske artpopper Ghazal laver legesyg popmusik, der er både fængende og mystisk. Bag aliaset står Melodi Soltani, der har skabt et svævende og atmosfærisk lydunivers med både syntetiske og organiske elementer. De finurlige og kryptiske tekster leveres på både engelsk og farsi, hvorigennem Ghazal sætter ord på en fremmedgørende og modsætningsfuld virkelighed.

Du kan også glæde dig til indiepopperne Virgin Suicide, der allerede har haft stor international succes. Den danske kvintet var tilbage i foråret 2020 på vej til Wuhan for at spille en omfattende Kina-tour, der (surprise) blev aflyst i sidste øjeblik. Bandet er heldigvis kommet gennem corona-krisen og er snart klar med en ny EP, som vi glæder os utrolig meget til herinde på redaktionen.

Det sidste navn er Senso, der debuterede tilbage i maj med en genrefussionerende blanding af stadionrock og elektronisk breakcore. Senso er både højenergiske og grænsesøgende, så meget tyder på, at deres show til Konkylies efterårsfest bliver noget helt særligt.

Mads Vadsager
madsvadsager@bandsoftomorrow.com