fbpx

Drew Sycamore – Øresound Festival

Foto: Petra Kleis (Pressebillede)
Venue: Øresound Festival
Dato: Lørdag den 14. august 2021

Drew Sycamore satte gang i dansefesten med sine mange radiohits.

Drew Sycamore – Øresound Festival
4 / 5 Reviewer
Rating4

Det var ikke nødvendigvis få mennesker, der var mødt op til Drew Sycamores koncert på Øresound Festival lørdag eftermiddag, men der var under alle omstændigheder plads til flere foran den store scene. Publikum gjorde sig klar til at opleve musik af ypperste kvalitet, og det fik de i den grad. Sycamore og hendes band, leverede topklasse musikalsk håndværk. Desværre bar koncerten præg af, at publikum ikke var mange nok til at sende den samme glædesfyldte energi tilbage til dem på scenen. Med det sagt er det bestemt ikke en dårlig oplevelse, at være til intimkoncert med en af Danmarks største stjerner, med et ekstremt velstillet band i ryggen. I løbet af koncerten voksede den gode stemning i kraft af Sycamores store stemme og velskrevede sange og det bar præg af at mange af de fremmødte, tydeligt var glade for Sycamores musik. Det kunne især høres under nummeret “Let Me Love You”, der endte ud i, som coronakrisen virkelig har sat i gang hos danskerne, nemlig fællessang. Dansefesten begyndte for alvor da Sycamore spillede et af sine mange radiohits “Take It Back”, som mildest talt er svær at stå stille til. Hendes set rummede alt fra inderlige sange med store følelser til dansebangers hvor publikum i fulde drag kunne nyde, at man igen må stå op til koncerter. Selvom størstedelen af publikum sang med på de store hits kunne de ikke konkurrere med den mur af lyd, som Sycamore og band sendte afsted. Der var god lyd, der slet ikke var påvirket af det ellers kraftige blæsevejr og publikum var også ved godt mod, trods flere store regnskyld. Drew Sycamore viste til sin koncert hvordan hun mestrer at lave topkvalitet popmusik, der tydeligt og smukt bragte stemning og følelser til publikummet.

Jakob Bjerrum Thisted
jakobthisted@bandsoftomorrow.com