fbpx

Efterklang overrasker med smuk single og idylisk musikvideo

Foto: Dennis Morton (Pressebillede)

Dans og drageflyvning er centrum for den nye musikvideo til singlen “Dragonfly”, som foregår i harmoniske naturomgivelser i det danske landskab.

I dag udgiver Efterklang deres anden single “Dragonfly” i forbindelse med deres sjette studiealbum Windflowers, som udkommer til oktober. Sangen handler om kærlighedens flygtige natur, og hvordan den kan være svær, næsten umulig, at fange. Budskabet manifesterer sig metaforisk i sangtitlen, der netop betyder guldsmed; et flyvende væsen, der må siges at være mindst ligeså svær at fange, som kærligheden er det. “Dragonfly” er et sårbart, elektronisk popnummer, som særligt kommer til live i sit håbefulde omkvæd og med sine smukke vokale harmonier. Musikvideoen er levende og idylisk, med en nærmest barnlig og bevægende nostalgi, hvor trioen med deres liveband, venner og familie løber rundt, danser og flyver med drager i de naturskønne og fredsfyldte omgivelser.

Om videoen fortæller Efterklangs Rasmus Stolberg sådan her:

Vi var alle på Møn til Efterklangs sommertræf, og vi tog eftermiddagen og aftenen fri til at flyve med drager, svømme, løbe rundt og danse fjollet og ukoordineret i de danske kornmarker. Det var et smukt øjeblik med mennesker, vi elsker, og jeg er så glad for, at det blev filmet så fantastisk og levende.

Du kan se den nye musikvideo til “Dragonfly” her eller streame singlen på Spotify lige her.

Tags:
Kira Buur
kirapost@bandsoftomorrow.com