fbpx

Elvstrøm inviterer dig ind i sit drømmende univers

Foto: Anders Neerbek (pressebillede)

Elvstrøm melder sin ankomst på den danske musikscene med den nye single “Change for You” og lokker med kommende EP.

Elvstrøm er i dag klar til at løfte sløret for sit nye projekt med det drømmende nummer ” Change for You”, der er en forsmag på den kommende EP Whirlpool, som udkommer løbende gennem efteråret. Sanger og sangskriver Signe Elvstrøm beskriver selv projektet som et Beach House cover af Lana Del Rey.
Hun udtaler om singlen:

-Det er en sang om at være så forelsket, at man har lyst til at lave om på sig selv for den andens skyld. Og samtidig vide, at man er nødt til at give slip på følelserne for at bevare selvrespekten,

Både “Change for You” og den kommende EP er produceret af Esben Svane, der blandt andet har produceret for navne som Ulige Numre, Iris Gold, L.I.G.A. og Søs Fenger. Nummeret forsøger at blande indierock-lyden med noget mere mainstream og da sangen har et minimalistisk udtryk føles det som om, at man har plukket de vigtigste elementer fra begge genre og lagt dem sammen. På “Change for You” er dette regnestykke lig med bløde flydende guitarlag, trommer indsovset i rumklang, samt en tør el-bas, der fastholder jordkontakten. Dette giver en drømmende følelse, men sørger også for, man får følelsen af at blive ført ind i Elvstrøms univers. Der sørges dog også for at variere i lyden undervejs, hvilket er mest tydeligt i andet vers, hvor nummeret skæres ind til benet, så der kun er vokal, bas og trommer.
Man har i hele sangen en klar fornemmelse af, at der er intention bag og man kan kun konstatere at den intention er godt eksekveret.


Du kan lytte til sangen på Spotify.

Gustav Rasslan
gustavrasslan@bandsoftomorrow.com