fbpx

Endnu flere navne til SPOT programmet

Foto: Alona Vibe (Pressebillede)

Som man gik og troede, at der ikke kunne komme flere fede navne til dette års SPOT festival, kan man i finde hele 10 nye navne på plakaten.

SPOT Festival er kendt for at belyse alle fremadstormende artister i det danske vækstlag. Sidste års festival måtte aflyses grundet corona, men i år sker det heldigvis. Fra den 16 til den 17 september vil branchefolk og andre musikinteresserede, rejse fra nær og fjern, for at opleve to dage, fyldt med forskellig musik.

På nuværende tidspunkt er der allerede annonceret mere end 60 navne, og i dag er der kommet 10 nye navne til samlingen. Af de nyannoncerede navne kan du finde navne som rocktrioen Baby In Vain, popstjernen Clara og singleaktuelle Tobias Rahim,

De resterende navne er:

Aksglæde
BEINIR (FO)
FABRÄK
IVYxM
Late Runner
Mercedes (billede)
Pind

Liva Duus Thorlacius
Livaduus@bandsoftomorrow.com