fbpx

Fallulah: Tre numre jeg hører på repeat

Foto: Julie Montauk (Pressebillede)

Det er godt over 10 år siden, at Fallulah kom væltende ind på den danske musikscene med sine bemærkelsesværdige, poppede toner. Sangerinden er bestemt ikke blevet mindre bemærkelsesværdig med årene.

Bag Fallulah står sangerinden Maria Apetri, og vi kan vel roligt sige, at den veletablerede artist efterhånden ingen introduktion behøver. Inden længe er Fallulah aktuel med en ny sensommersingle, “Dance It Better”, som udkommer den 20. august. Sangen handler om at danse sig igennem sorgen og på den måde få følelserne ud igennem kroppen. Imens vi glæder os til at høre den kommende single, har vi spurgt den dansk-rumænske sangerinde om hvilke tre numre, som hun for tiden slet ikke kan få nok af.

Dodie – “Special Girl”

– Jeg er faldet ned i et regulært Dodie-hul, efter jeg faldt over hendes musik via en anmeldelse af hendes nye album “Build A Problem”. Den britiske sangskriver og musiker taler til min kærlighed for skarpe poetiske tekster, symfoniske elementer, organiske håndklap og skæve indslag. Special Girl er det nummer, jeg vender aller oftest tilbage til for tiden, det er sådan en lille legesyg perle af et nummer. 

Du kan lytte til “Special Girl” her.

Nathy Peluso – “Mafiosa”

– Jeg har en dyb fascination af argentiske powerhouse Nathy Peluso. Hun udstråler en lidt farlig råstyrke med sin blanding af hip hop, pop og storslåede ballader. Nummeret Mafiosa er nyeste single. Jeg elsker, at den både giver mig lyst til at danse salsa og gå ud og sparke røv. Se eventuelt alle de geniale videoer folk har lavet på TikTok til sangen. 

Du kan lytte til “Mafiosa” her.

Lil Nas X – “MONTERO (Call Me By Your Name)”

– Jeg kan ikke rigtig finde ud af, om jeg mest er draget af Lil Nas X på grund af hans vilde videoer eller selve musikken, I virkeligheden er det nok et af de tilfælde, hvor det visuelle er lige så stor en del af pakken, og det er ikke en dårlig ting. Uanset er jeg virkelig vild med ham og hans udtryk, og hans nummer MONTERO (Call Me By Your Name) er virkelig catchy, og får mig til at lytte på repeat.

Du kan lytte til “MONTERO (Call Me By Your Name” her.

Kira Buur
kirapost@bandsoftomorrow.com