fbpx

FORPREMIERE: Post-punkede og indieinspirerede TELUS udgiver energiladet musikvideo

Foto: Nanna Kristensen (Pressebillede)

Vi har fornøjelsen af at kunne løfte sløret for et helt nyt act og deres ligeså nye musikvideo, som først har premiere i morgen den 27. august på landets streamingtjenester. Det er indie-bandet TELUS og deres anden single “It Must Die (So I Can Survive)”, som vi i dag er begejstrede for at dele med dig.

Følelserne er på spil i et energisk indierocket univers, når TELUS åbner op for deres musikalske godtepose i form af deres anden single “It Must Die (So I Can Survive)”. Singlen handler om den forventningsfulde periode, som opleves efter et breakup, hvor håbet om nye muligheder byder sig, – det er altså ikke en hjerteskærende fortælling om en kærlighedsromance, der går i stykker. Bandets lydbillede er præget af inspiration fra 80’ernes post-punk og indie scene og drager samtidig paralleller til 00’ernes alternative rockmusik. På “It Must Die (So I Can Survive)” er den elektriske guitars melodi en forførende drivkraft, mens det fremadbrusende trommebeat fylder lydbilledet ud. Forsangerens rockede vokal er den sidste brik i puslespillet, der fuldender nummerets 80’er-punkede æstetik.

Musikvideoen bringer os til en mennesketom lagerhal på nær den fint indrettede scene, hvor gruppens fire medlemmer udlever deres rockstjernedrømme og giver den gas til nummerets energiske toner.

Den nye single er opfølgeren på bandets første singleudspil “The Collector”, der begge teaser for TELUS’ kommende debut EP Noctiphobia.

Se den energiladede musikvideo til “It Must Die (So I Can Survive)” lige her.

Tags:
,
Kira Buur
kirapost@bandsoftomorrow.com