fbpx

GAFFA På Græs har løftet sløret for det endelige program

Foto: Brimheim // Hey Jack (Pressebillede)

Den nye mini-festival står nu klar med stjernespækket program, der inkluderer sværvægtere som Lord Siva, The Savage Rose og Hugorm.

Mange af os har savnet livemusik under nedlukningen og gnider os nu i hænderne over de mange koncerter, der står til at løbe af stablen i den kommende tid. Ikke mindst af disse er eventet GAFFA På Græs, der finder sted sidst på måneden. De er nu klar til at løfte sløret for det endelige program samt hvem der spiller hvilke dage.

Med tilføjelsen af Freja Kirk, Brimheim, Pil, GRO og ikke mindst hitmageren Lord Siva er programmet nu færdiggjort, og man vil altså kunne nyde godt af hele 15 koncerter fordelt på to dage. Det er et program, hvor der både er plads til de store navne og de navne, der stadig er på vej op.

Hvis du er til melodisk rockmusik med pop og hip hop-elementer drysset ind, er det muligvis nu du skal ind og se Simon Kvamm-projektet Hugorm om fredagen. Samme dag kan man også høre indierockebandet PATINA, der skyllede ind over Danmark med det svingende upbeat nummer “Flammer Rammer”.

Hvis du i stedet foretrækker popmusik, er lørdagen oplagt, hvor du blandt andet kan høre Oh Land, en af 2010’ernes absolut største popstjerner i Danmark. Samme dag kan du nyde godt af GRETAs unikke synthpop-univers.

I dette lineup burde der være noget for enhver smag, og hvis du ikke tror på os, kan du selv se det endelige program nedenfor:

Fredag den 27. august:
The Savage Rose
Hugorm
PATINA
Freja Kirk
Brimheim
PRISMA
Kajsa Vala

Lørdag den 28. august
Lord Siva
Oh Land
Joyce
Greta
Høker
Ginne Marker
Pil
Gro

Gustav Rasslan
gustavrasslan@bandsoftomorrow.com