fbpx

Generator Festival annoncerer endnu flere navne til deres ambitiøse musikprogram

Foto: CHINAH // Stephanie Stål Axelgård (Pressebillede)

Den odenseanske studiestartsfestival Generator har allerede præsenteret et bredt musikprogram med både etablerede og upcoming navne og de nye tilføjelser gør kun programmet endnu mere interessant.

Den 9. til 11. september løber årets udgave af Generator Festival af stablen. Studenterfestivalen har allerede annonceret et bredt udvalg af aktuelle danske acts, som blandt andet inkluderer Andreas Odbjerg, Erika de Casier og Tobias Rahim, og nu tilføjer de endnu flere spændende navne til listen.

Blandt dagens tilføjelser kan du eksempelvis finde den hypede trio CHINAH, der med atmosfæriske synthflader, tung bas og en teenage-nostalgisk 90’er-æstetik er klar til at underholde de fynske studerende med deres internationale kvalitet og eksperimenterende live-setup. Tilbage i marts udgav gruppen deres seneste album Feels Like Forever, som vores anmelder kvitterede med 4 ud af 5 mulige stjerne i sin begejstrede anmeldelse af udgivelsen.

Du kan også se frem til hårdtslående elektroniske beats fra den energiske hip hop-duo Ravi Kuma, basarms-fremkaldende electro fra den unge techno-rebel Yo Johnny og grænsesøgende rap fra den hyperstreamende platinvinder Emil Stabil. En ting er i hvert fald helt sikkert: der er noget til enhver smag.

Dyk ned i alle de nye tilføjelser herunder:

Chinah
Emil Stabil
FABRÄK
Few Wolves
Martin Jensen
Nella
Ravi Kuma
Yo Johnny

Mads Vadsager
madsvadsager@bandsoftomorrow.com