fbpx

Høker udgiver den hårdtslående single “James Dean”

Foto: Sony Music (Pressebillede)

Den danske kvartet Høker er ude med endnu en spændende og genrefussionerende smagsprøve på deres kommende debutalbum.

Hvis du følger med i, hvad der rør sig på den danske musikscene, så kender du sikkert hiphop/punk/pop-bandet Høker, der var én af de tre vindere af KarriereKanonen tilbage i 2019. De unge gymnasievenner har allerede varslet et kommende debutalbum, og noget tyder på, at det bliver en virkelig spændende albumudgivelse.

Høker har nemlig lige udgivet singlen “James Dean”, der byder på et hårdtslående hiphop-beat og et klassisk skævt Høker-hook med en insisterende og forvrænget autotune-vokal. Teksten er dejlig selvironisk og hentyder til det frygtløse sexsymbol James Dean, der for bandet personificerer følelsen af uforfærdethed og påtaget uovervindelighed:

Sangen handler om at stole blindt på nogen, der tilsyneladende har styr på det hele. Men på trods af det, kan det gå galt for selv den bedste. Også James Dean. Og Høker.

Lyt til singlen på Spotify lige her.

Tags:
Mads Vadsager
madsvadsager@bandsoftomorrow.com